Livrare prin serviciul de curierat rapid
Plata ramburs
Taxa de livrare nu este inclusa in pret
Comenzile sub 50 Lei nu se proceseaza
Adaugarea articolelor in cosul de cumparaturi:

 

Pentru a adauga articole in cos, se acceseaza pagina produsului din meniul cu categorii din partea stanga. Pe pagina produsului unde este afisat: unitatea de masura, pretul unitar, caseta pentru introducerea cantitatii, si, in unele cazuri, daca este posibil culoarea articolului, se introduce in caseta de text, cantitatea dorita, si, eventual se selecteaza culoarea dorita.

In partea de sus a articolelor de pe pagina, si sub articole se afiseaza totalul pentru produsele selectate la acest pas.

Pentru introducerea articolelor in cosul de cumparaturi se apasa pe butonul "Adauga in cos" din dreptul produsului, sau din partea de jos a paginii.

 

Vizualizarea si modificarea continutului cosului de cumparaturi

 

Pentru vizualizarea cosului se apasa butonul "Vizualizare cos" din sectiunea Cos Cumparaturi din dreapta paginii.

In urma acestei actiuni se afiseaza continutul cosului de cumparaturi, fiecare articol, pe cate un rand, urmat de cantitatea comandata si pretul.

Modificarea continutului cosului se poate face prin modificarea cantitatii comandate pentru un articol, sau prin stergerea unui articol in totalitate din cosul de cumparaturi.

Pentru a modificare cantitatea comandata pentru un articol, in caseta de text care contine cantitatea se modifca introducand noua cantitate (automat se modifica si pretul), sau cu ajutorul sagetilor (sus-jos) din dreapta si stanga casetei cu cantitatea comandata, care modifica cu o unitate in plus sau in minus cantitatea comandata.

Pentru eliminarea unui articol din cos, se apasa butonul "X" din capatul randului pe care se afla articolul care se doreste eliminat.

Pentru adaugarea si altor articole in cos, se apasa butonul "Mai adauga" care va deschide pagina cu categoriile de produse de pe aceasta pagina.

Prin apasarea butonul "Urmatorul" se trece la urmatorul pas, pentru finalizarea comenzii.

 

Finalizarea comenzii

 

Pentru finalizarea comenzii se acceseaza pagina care contine un formular cu datele de contact si de livrare a produselor comandate, pagina care se poate accesa din pagina care afiseaza continutul cosului de cumparaturi, descrisa mai sus.

De pe pagina cu continutul cosului se apasa butonul "Urmatorul". In urma aceste actiuni se deschide formularul de comanda.

Formularul de comanda contine campurile obligatorii: Nume, Prenume, Telefon, Localitate, Strada, Numar, date obligatorii pentru livrarea produselor. Pe langa aceste campuri obligatorii mai exista un camp pentru securitate Cod de siguranta, deasupra butonului comanda. In acest camp se introduce codul aflat in caseta colorata de deasupra campului.

Tot in acest formular se afla si optiunea pentru modul de livrare selectabil din coloana din dreapta a formularului.

Inainte de apasarea butonul "Comanda" este obligatorie completarea campurilor obligatorii, in caz contrar se vor afisa mesaje de eroare, pana cand se va introduce corect.

 

Dupa introducerea datelor, se apasa butonul comanda

In urma aceste actiuni se salveaza comanda. Dupa ce comanda a fost salvata se va afisa factura proforma cu datele de contact si de livrare. 

In cazul in care s-a introdus adresa de email in formular in campul destinat adresei de posta electronica, pe acea adresa de emal se va primi o scrisoare pentru confirmarea salvarii comenzii, care contine si proforma.

Pentru o verificare ulterioara a proformei se poate salva pagina, sau emailul.

Dupa afisarea proformei, in cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic.