Livrare prin serviciul de curierat rapid
Plata ramburs
Taxa de livrare nu este inclusa in pret
Comenzile sub 50 Lei nu se proceseaza




POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A FOST ACTUALIZATA IN CONFORMITATE CU GDPR (679/2016)

PENTRU A UTILIZA SITE-UL NOSTRU IN CONTINUARE, TREBUIE SA CITESTI SI SA AGREEZI ACESTI TERMENI

Informatii generale

Site-ul depozitagricol.ro  apartine societatii MULTILAND SERV S.R.L. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii Site-ului depozitagricol.ro. Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Site-ului nostru. Conform dispozitiilor GDPR, depozitagricol.ro  are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre voi. Scopul colectarii datelor este mentionat mai jos

Multiland Serv S.R.L. este o persoana juridica romana, inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal gestionat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 9819, avand ca scop declarat:

  • executarea unui contract la distanta (art.6, alin.1, lit.b), incheiat intre un profesionist si un consumator;
  • indeplinirea unei obligatii legale (art.6, alin.1, lit.c) care revine societatii noastre, de a informa consumatorul/clientul despre validarea, expedierea, facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor si a retururilor

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Daca sunteti utilizator al Site-ului, vor fi prelucrate datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii Site-ului: nume si prenume, serie si numar carte de identitate, telefon, adresa de livrare.

 

Scopurile si temeiurile de prelucrarii

Daca sunteti utilizator al Site-ului, depozitagricol.ro  prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

  • pentru livrarea produselor comandate. Nu sunteti obligati sa furnizati datele, insa prin refuzul vostru, nu veti putea comanda produse de pe site-ul nostru.
  • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati. 

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

  • in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al MULTILAND SERV SRL de a imbunatatii permanent experienta clientilor pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

  • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe Site .

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim de a asigura functionarea corecta a Site-ului, precum si pentru a imbunatatii permanent experienta vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Conform Legii, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne contactati pe adresa de mail din contact . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei si autoritatii de supraveghere.

Durata pentru care va prelucram datele

Ca principiu, detinatorul site-ului va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, detinatorul Site-ului va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de detinatorul Site-ului pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, detinatorul Site-ului   dezvaluie datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina detinatorul site-ului  in desfasurarea activitatii (de exemplu firme de curierat, contabilitate, resurse umane, furnizori de servicii IT ori catre autoritatile publice centrale/locale), in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru livrarea comenzilor;
  • pentru administrarea Site-ului;
  • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
  • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege.

Transferul datelor cu caracter personal

  • Datele cu caracter personal furnizate catre detinatorul site-ului nu vor fi transferate in afara Romaniei.
  • In conformitate cu prevederile art.44 al Regulamentului nr.679/2016, Multiland Serv S.R.L.  mentioneaza faptul ca providerul de gazduire al server-ului este XXXXXX

 

Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre detinatorul site-ului, conform celor descrise in prezentul document;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre detinatorul site-ului  a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
  • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:

-acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

- in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

-in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;

-in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

-in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;

-datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, detinatorul site-ului  sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

  • dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care :
  • persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
  • prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
  • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau
  • persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre detintorul site-ului  catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
  • dreptullaopozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;

-in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al detinatorului de site  sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care detinatorul site-ului  poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

-in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.

  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
  • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email din pagina de contact.

Datele colectate se utilizeaza in scopurile mentionate numai de catre detinatorul site-ului si nu sunt instrainate catre terti decat in conditiile mentionate mai sus.

Daca aveti nelamuriri privitoare la utilizarea datelor voastre pe acest site, va rog sa-mi scrieti pe adresa de e-mail mentionata in pagina de contact.